Site de dating bucuresti

Published: 16.04.2018

Poate parea ireal, dar pot spune ca azi, suntem la fel de indragostiti ca in prima zi. Iar altul mi-a spus la final ca, la 10 ani diferenta de varsta, nici nu are rost sa ne prefacem interesati unul de celalalt. Daca mii de oameni din intreaga lume au incercat si au plecat multumiti, de ce n-ai fi si tu unul dintre ei?

O fata ii placea muntele In toamna aceluiasi an, am revenit la intalnirile Perfect dating , unde am ramas placut impresionat de fetele participante.

Atunci cand am aflat ca au aparut si la noi intalnirile speed dating, pe care le vazusem prin filme, am zis ca e un bun prilej sa cunosc persoane noi. Cateva aratau atat de bine incat m-am intrebat ce cautau acolo. Am ramas placut surprins de oamenii pe care i-am cunoscut acolo si de locatia evenimentului. Am 37 de ani, sunt absolvent al unei facultati economice si lucrez la o multinationala, unde imi petrec cea mai mare parte a timpului. A fost o adevarata incantare sa-l ascult vorbind, ne-am simtit bine sa ne impartasim experiente de viata din trecut si mi-am exprimat in scris, pe formularul de participare, dorinta de a-l revedea. Asadar, am venit la eveniment cu inima indoita si am plecat de acolo cu ea plina de speranta. I am Sagittarius, cm 6' 0'' , 72 kg lbs.

Cunoaște lume nouă din România

Restul doamnelor au fost mai retinute, ca la orice intalnire cu o persoana necunoscuta, cu care discutia se limiteaza la cateva subiecte, dar fara detalii semnificative. Am 34 de ani, sunt profesoara de limba engleza si am venit la intalnirile Perfect dating , in noiembrie , la insistentele unei colege de serviciu, care a participat la un eveniment anterior si a ramas incantata de atmosfera si de oamenii intalniti.

A doua sansa… poate fi uneori mai buna decat prima, daca stii sa o valorifici asa cum se cuvine. Cum decurge un speed-date Am baut un cocktail cu vodka. Eu am impresia ca te-ai dus acolo sa mai ai ce scrie: Fabrica relatii pe viata in doar 7 minute.

Lonelypeopleart.comrs este un site de matrimoniale international

In plus, numai pana schimbati numele, varsta si ocupatia trece cam jumatate din timp. Am 34 de ani, sunt profesoara de limba engleza si am venit la intalnirile Perfect dating , in noiembrie , la insistentele unei colege de serviciu, care a participat la un eveniment anterior si a ramas incantata de atmosfera si de oamenii intalniti.

Ramane doar sa te decizi sa participi si tu la un eveniment Speed Dating. Oricare ar fi rezultatul intalnirii suntem convinsi ca vei petrece clipe placute alaturi de noi. Ce "pacat" important poti comite, in functie de zodia pe care o ai. Din motive pur personale am preferat sa nu se afiseze pe site poze cu noi, dar am dorit sa facem publica relatia noastra, prin marturiile noastre, tocmai pentru a inspira si alte persoane aflate in cautarea sufletului pereche, sa incerce varianta care pentru noi a fost o mare sansa si o si mai mare bucurie.

  1. Tony_King - 21.04.2018 in 09:27

   Mmarian , 25 y. O fata avea o pasiune pentru copii fiind educatoare

   Slava_Bakumenko - 28.04.2018 in 15:50

   Eu am impresia ca te-ai dus acolo sa mai ai ce scrie:

   Jayson_Dee - 03.05.2018 in 16:23

   Nu ne-a luat prea mult timp sa ne dam seama ca atractia intre noi este reciproca si ca ne simtim foarte bine unul in prezenta celuilalt.

   Jeffrey_Moore - 07.05.2018 in 18:03

   Atunci cand am aflat ca au aparut si la noi intalnirile speed dating, pe care le vazusem prin filme, am zis ca e un bun prilej sa cunosc persoane noi.

   Neo_Filips - 12.05.2018 in 08:09

   Sunt o persoana plina de viata, care nu accepta singuratatea ca pe un dat al sortii sau ca pe o resemnare a vietii de zi cu zi, motiv pentru care , atunci cand o prietena mi-a recomandat sa incerc varianta intalnirilor Perfect dating pentru a scapa de singuratate, nu am ezitat in a raspunde pozitiv invitatiei.

  Add review

  Your e-mail will not be published. Required fields are marked *


  Privacy Policy - Terms of Use Contact Us
  Copyright © 2004-2018 lonelypeopleart.com All rights reserved.